" /> Edényalátétek - Konyha, tálalás gasztronómia és borkultúra -

Edényalátétek

     
A FA-TIME manufaktúra fából készített konyhai eszközök, edényalátétek, órák, vágódeszkák, lakberendezési tárgyak,gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Cégünk 1998-ban alakult kézműves vállalkozásból indult útjára, majd az évek előrehaladtával és a kereslet növekedésével vált egyre befolyásosabb szereplőjévé a hazai és nemzetközi kézműves manufaktúraiparnak. Mára már rendszeres résztvevői vagyunk belföldi és külföldi kézműves vásároknak, de a webes felületen is fellelhető minden termékünk.

Az egyedi konyhai kiegészítők, edényalátétek, vágódeszkák célja egyrészt a praktikum, másrészt a természetes szépség. Különféle színben és számtalan formában kaphatók. Saját részre vagy ajándékba szánja, egy biztos: itt garantáltan megtalálja azt a terméket, ami a konyha dísze lesz!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Fajándékok több mint két évtizede készít megmunkált fából használati tárgyakat. A kínálat egyre bővül, ráadásul egyedi kéréseket is teljesítünk szép számmal. Bármit elkészítünk, ami fából van, és amit szeretne magáénak tudni vagy ajándékba adni. Az ötletelésben is szívesen segítünk, hogy valóban egyedi és praktikus legyen az, amit elképzelt.


                                                                  Edényalátét, ami több, mint egy konyhai eszköz


Szeretné feldobni a vacsorát, a nagy családi összejöveteleket különleges konyhai kiegészítőkkel? Ajándékot keres szülőknek, barátnőnek születésnapra vagy bármilyen alkalomra, de nem tudja, merre induljon? A legtöbb háziasszony szereti a konyhai újításokat, az egyedi és ötletes megoldásokat. Ha nincs még ötlete, mivel ajándékozza meg hölgy szeretteit, a legjobb helyen jár!

Közel 40-féle különböző edényalátét közül választhat, melyek kiváló minőségű, megmunkált fából, egyedi gyártással készülnek. Íme néhány ötlet, amivel meglepheti szeretteit vagy akár saját magát.

Kakaós csigát idéző, “csiga alátéteink” többféle változatban is kaphatóak. A sötét és világos színek összefonódásából keletkező alátét igazán formabontó és látványos, ami akár az asztal díszévé is válhat, amikor épp nincs használatban. Legyen akár szögletes vagy kerek, alátét vagy szalvétacsiga, a maga módján mindegyik egyedi színt visz a konyhába.

A “négyszögletű kerekerdő” tipikus népi motívum, ami biztosan mindenki számára ismerős, ha máshonnan nem, a gyerekkori meséket felidézve. Edényalátét formájában igazán formabontó, és mégis egyszerűen szép. Ha nem ragaszkodik a szögletes formákhoz, “kerekerdő” motívumokból többet is talál kínálatunkban. Letisztult, szolid, de mégis különleges háztartásokba ajánljuk. 

Másik közkedvelt motívum a szív. Legyen akár sok kis apró szívbe zárt motívum vagy összefonódott szívek alkotta edényalátét, mindegyik meghittséget és kedvességet sugároz.

Zene- és zongorarajongók figyelem! Bár ez a pianínó nem fog megszólalni, ahogy a hangjegy forma sem fog dallamra fakadni, mégis érdemes beszerezni egyet. 

A hópehely formájú edényalátétek fali díszként is szolgálhatnak. Szépen megmunkált termékek, amik nem kifejezetten a telet idézik, mégis kellemes látványt nyújtanak télen-nyáron egyaránt.

Igazán extrém ajándékot szeretne, amit akár ügyes kezű férfi szakácsoknak is ajánlunk? Akkor válasszon a halcsont formájú edényalátétek közül!