" /> Kézállófa - Fa ajándék és használati tárgyak - PRÉMIUM minős

Kézállófa

                      Sportszerek



Szertornához, akrobatikus tornához, tornacsarnokokba kiegészítő gimnasztikai edzésekhez, de akár otthoni használatra is kiváló gyakorló eszköz a kézállófa. Azok, akik jártasak a gimnasztikában, tudják, hogy egyes gyakorlatok kivitelezéséhez elengedhetetlen a strapabíró sportszer. Ezenfelül a minőség rendkívül fontos.

A legkiválóbb gimnasztikai eszközök általában kezelt fából készülnek, melyek esztétikusak, időtállók, és nem igényelnek sok törődést, de megbízható kiegészítők az edzések alkalmával vagy versenyeken egyaránt. Ilyen termékünk a kézállófa is.



Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

 

Cégünk, a FA-TIME Hungary 1998-ban alakult kézműves vállalkozás. Eleinte faórák gyártásával foglalkoztunk, majd később bővítettük kínálatunkat. A hazai és nemzetközi kézműves manufaktúra piacán az évek során egyre többen ismertek meg bennünket termékeink által. Lakberendezési boltok kínálatában is fellelhető több egyedi termékünk. Kézműves vásárok alkalmával gyakran találkozhat velünk, hogy csak egy példát említsünk: Kis- és Nagy-Magyarország óráink sokak által kedveltek, melyek egy egyszerű háztartást is egyedivé varázsolnak.



                  Fából készült kézműves termékek



Kínálatunkban találhat Simon András grafikus művész műveivel díszített domborintarziás faliképeket, mécsestartókat, különleges, prémium minőségű vágódeszkákat, edényalátéteket, ékszeres ládikákat és díszdobozokat, konyhai kiegészítőket, kínálótálakat. Ezenfelül számos más kézműves, fából faragott terméket gyártunk, sőt, egyedi megrendeléseket is szép számmal teljesítünk.


           Sportszerek


 
A kézállófa egy olyan speciális segédeszköz, melynek segítségével nem csak bizonyos gyakorlatokat lehet végezni, hanem profi szinten is művelhető a tevékenység. Tudta, hogy kézállófa kupákat is szoktak rendezni Magyarországon? Általában akrobatikus tornaversenyek kiegészítő látványossága szokott lenni, de igen, akár verseny szinten is művelhető! Nem beszélve arról, hogy az eszköz helyigénye rendkívül kicsi, ezért otthoni gyakorlásra is alkalmas. Legyen szó kertről vagy lakásról, a kézállófa praktikus, mert kis helyen is elfér.

Gyerekektől kezdve egészen a felnőttekig, nők és férfiak egyaránt tudják használni. Vállszélessége variálható (26 cm, 36 cm, 45 cm). A talp 4 cm-es gumituskókon áll, ezáltal stabilitást ad a csúszós talajon is. Anyaga festett fenyő és húzott acél. 1 db talpból és 2 db markolatból áll, hossza a markolattal együtt 55 cm.

Webáruházunk kínálatában megtalálja a kézállófát, ahogyan a többi termékünk is elérhető a honlapon.  



                     Hogyan tud tőlünk rendelni? 

    

A fajandekok.hu főoldalon a “kiegészítők” menüpont alatt találja a “sportszereket”, de további termékek közül is válogathat.

Az elérhető termékünk mellett zöld pipát fog látni, kattintson a képre. A kép alatt adhatja meg a mennyiséget, tőle jobbra pedig behelyezheti azt a kosarába.

Eldöntheti, hogy tovább nézelődik, ekkor a kiválasztott termék a kosárba kerül és további termékeket választhat. Ha befejezte a vásárlást, egyenesen a kosárhoz irányítja a rendszer. Itt összesítve láthatja a fizetendő összeget attól függően, milyen kiszállítást szeretne.

Műhelyünkben ingyenes átvételre van lehetőség. A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, a szállítási díj a fizetési feltételektől függően változik.

Lehetősége van regisztrált vásárlóként vagy regisztráció nélkül is vásárolni. Továbblépve adja meg adatait. Ezután már csak néhány napot kell várnia, hogy átvehesse megrendelésé