" /> Fajátékok - Fa ajándék és használati tárgyak - PRÉMIUM minős

Fajátékok

                                                                                       Fajáték



Játszani jó! A gyerekek napjuk nagy részét játékkal töltik, játékosan tanulnak és tapasztalnak első éveikben. De nem csak a kicsiké a játék öröme, a felnőtteket is kikapcsolja egy-egy fajáték, társasjáték, akár családi vagy baráti összejövetelen, akár egy borongós téli estén otthon.

A természet alkotta szépség és minőség ötvöződik azokban a fajándékokban, melyeket nyugodt szívvel ajánlunk már a legkisebbek számára is. Köztudott hogy a természetes anyagokból készült játékok az egészségre sincsenek károsító hatással, továbbá tartósabbak műanyag társaiknál.

Legyen szó tologathatós járművekről, guruló kis állatfigurákról vagy társasjátékról, mindegyik magas színvonalat képvisel. Izgalmas színösszeállításuk és egyediségük miatt a gyerekszoba díszévé is válhatnak.

Mi, a FA-TIME Hungary dolgozói immáron több mint 20 éve foglalkozunk nyers fa megmunkálásából gyártott termékekkel. Találkozhat velünk lakberendezési üzletek kirakataiban, hazai és nemzetközi kézműves vásárokon. Kezdetekben faórák gyártásával foglalkoztunk, de ma már számtalan más termékünk is népszerűvé vált.

Fajándékok

Mit szólna egy fába gravírozott falikép kombinációhoz? Vagy kedvenc fényképét megörökítő fából készített képhez? Esetleg vallásosságra utaló szimbólumot keres ajándékba vagy saját részre? De lehet, hogy egy hangulatos és egyedi motívumra vágyik, ami különlegessé varázsolja otthonát?

Nálunk, a Fajándékok webshopjában mindezt megtalálja. A fentieken túl minden más termékünket láthatja, ha ellátogat a fajandekok.hu weboldalra. Közkedveltek a konyhai kiegészítőink, úgy mint a formatervezett, prémium minőségű egyedi vágódeszkák, de az edényalátétek, fatálak, kínáló tálak is gyakran keresett kézműves tárgyak.

Fajátékok

A főmenüben találja a “Fajáték” menüpontot. A legkisebbeknek a gurulós állatfigurákat ajánljuk, kicsit nagyobbaknak pedig a tologatható járműveket, azaz kisautókat, mozdonyokat, traktorokat vontatmánnyal vagy nélküle. Gyártunk továbbá tolltartós teherautót (akár irodai használatra is) vagy versenyautót is. Ügyelünk a kicsik és környezetünk védelmére, játékaink nem tartalmaznak egészségre, valamint a természetre ártalmas anyagokat.

Szeretne különleges és tartós ajándékot vásárolni születésnapra vagy karácsonyra? Válassza a színfordítót, ami egy izgalmas stratégiai játék mindenki számára!

Rendelés menete

Keresse fel a fajandekok.hu weboldalt, ahol minden termékünket megtalálja. A legtöbb fajándék azonnal rendelhető, vagy rövid határidőn belül vállaljuk az elkészítését.

Ha játékot szeretne tőlünk vásárolni, válassza a “fajátékok” menüpontot. Itt kosarába helyezheti azokat.

Ha tovább nézelődne, kattintson a “tovább válogatok” gombra, majd nézzen szét kínálatunkban és rendelje meg, amit csak szeretne.

Amikor befejezte a vásárlást, keresse a jobb felső sarokban a kosár ikont, ellenőrizze a benne szereplő termékeket, majd kattintson a “megrendelés”-re.

Itt láthatja a szállítási költségeket is. Műhelyünkben (ami Bicskén található), ingyenes átvételt biztosítunk, egyéb esetben a GLS futárszolgálat végzi a kiszállítást.

Regisztrált vásárlóként , de akár regisztráció nélkül is lehetősége van leadni rendelését!
Miután megadta adatait és kifizette a termékeket (amennyiben nem utánvéttel kéri a kiszállítást), nincs más hátra, mint várni, hogy a futárszolgálat kihozza a kiválasztott árut, vagy felkeresni bennünket személyesen.

Válogasson kedvére a fajándékok közül, és mi garantáljuk az egyediséget, megbízhatóságot!