" /> Konyha, tálalás gasztronómia és borkultúra - Fa ajándék és h

Konyha, tálalás gasztronómia és borkultúra

Fából készült egyedi konyhai kiegészítők,  dekorációk

Egy konyhai dekoráció akkor harmonizál otthonunkkal, ha egyedi, ízlésünket tükrözi, és illeszkedik a konyha színvilágához. A fából készült konyhai tárgyak azonban minden konyhában jól mutatnak. Egyrészt mert a fa természetes szépsége tükröződik vissza róluk, másrészt pedig használatuk során visznek stílust és egyéniséget a konyhába - ahol valljuk be, igen sokat megfordulnak a családtagok.


Vendégség alkalmával remekül mutatnak a fakiegészítők az étkezőasztalon. Az edényalátét egy olyan konyhai kiegészítő, ami elengedhetetlen kelléke minden étkezésnek. Amíg megérkezik a leves, vagy a főfogásra várnak a vendégek, konyhai dekorációként is megállják helyüket. 

 

Fából készült konyhai kiegészítők és dekorációk előnyei

A fa olyan időtálló termék, ami megfelelő kezelés után hosszú időn át tartós marad, akár napi használat mellett is. Számtalan ilyen termékünk van jelenleg, de fogadunk egyedi megrendeléseket, sőt, ha gravíroztatni szeretne, azt is örömmel teljesítjük. A FA-TIME Hungary 1998 óta működő kézműves vállalkozás, ahol gondos odafigyeléssel válogatjuk a fafajtákat az egyes termékek elkészítéséhez. Ha konyháját szeretné egyedivé varázsolni, vagy ajándékot keres, számos kiegészítőt tudunk kínálni Önnek.

Vannak például formatervezett, különleges vágódeszkáink, és egyes vágódeszkák késsel együtt is kérhetők. Rendkívül praktikus találmány, sokak által kedvelt termék.

Edényalátétek nem csak  kerekerdő motívummal kérhetők, nagyon népszerűek a hangjegyes (ZEN1) alátétek, de a kiscsiga és szögletes csigaalátétek is igen kelendőek. Válogasson kedvére kínálatunkból, akár saját részre, akár ajándéktárgyat keres!                                                                      
                                                             

Elérhetőségeink, rendelésfelvétel

Műhelyünk Bicskén található, itt gyártjuk az egyedi kézműves termékeket, valamint személyes átvételre is itt van lehetőség.
Házhoz szállítást azonban az ország bármely pontjára vállalunk, így ha bármelyik termékünk megtetszett és szeretne vásárolni, az alábbi módon adhatja le rendelését a webáruházon keresztül:

A termékre kattintva a kép alatt jobb oldalt találja a “kosárba” gombot. A mennyiség megadása után kattintson erre.
Amennyiben több terméket is szeretne vásárolni, válassza a felugró ablakon a “tovább válogatok” opciót. Ha befejezte a vásárlást, kattintson a “tovább a kosárhoz” gombra.

Kosarában még módosíthat a mennyiségen, illetve további tárgyakat is hozzárendelhet, vagy elvehet a meglévőkből.
A “megrendelés” gombra kattintva leadhatja rendelését, ehhez az adatait szükséges beírni.
Látogasson el hozzánk, és lepje meg magát vagy szeretteit egyedi konyhai dekorációval. 

Regisztráljon a fajandekok.hu honlapon, és tenyen szert további előnyökre, de regisztráció nélküli vásárlásra is van lehetőség.!