" /> Különleges formájú faórák - Hagyományos órák - Órák - 4 - Fa

Különleges formájú faórák

Különleges formájú faórák

 

A minőség, a megbízhatóság, az egyedi formatervezés és a természet alkotta szépség ötvözetéből születnek meg a különleges formájú faóráink, melyek időtállók és akár az irodája vagy otthona díszítésére is szolgálhatnak.

Minden háztartásban található legalább egy falióra, ám vannak a hagyományos órák, és vannak olyanok, melyek vonzzák a tekintetet, mert egyediek és mutatósak, bárhol is kapjon helyet. Készülhet juharból, japán akácból, dióból, csertölgyből, de cseresznyefából, eperfából, almafából sem ritka. Hallott már az ezüstfáról? Mi abból is készítünk különleges, formatervezett órákat!

 

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A FA-TIME Hungary 1998-ban alakult kézműves vállalkozás, amely a kezdetek kezdetén faórák gyártására szakosodott. Mára büszkén mondhatjuk el azt magunkról, hogy több mint 2 évtizednyi lelkiismeretes munkánk gyümölcseként a hazai és nemzetközi kézműves vásárok állandó szereplői vagyunk. A kézműves vásárokon túl lakberendezési boltok kínálatában is fellelhető több termékünk.


Egyedi, fából készült termékeink


A faórákon kívül készítünk prémium minőségű vágódeszkákat, edényalátéteket, konyhai kiegészítőket, kínálótálakat, ékszertartókat és díszdobozokat. Amennyiben szereti a grafikus alkotásokat, nézze meg Simon András grafikus művész műveivel díszített faliképeinket is! A fajandekok.hu weboldalon talál továbbá olyan praktikus, többfunkciós tárolót is, ami sámli és tároló alkalmatosság is egyben.


Különleges formájú faórák


Hogy mitől is lesz különleges egy fából faragott óra? Nem létezik két egyforma fa, ezért nincs két egyforma óra sem. A lehetőségek tárháza kinyílik előttünk, amikor elkezdünk dolgozni a nyers fával, és sokszor menet közben alkotunk valami újat. Ettől válnak egyedivé a különleges formájú faórák.
Fali, asztali vagy kombinált, azaz falra és asztalra is tehető óráink közül válogathat. Van például a fa évgyűrűit ábrázoló óra, de egy érdekes ágrészt meghagyva a fa törzsének folytatása is izgalmas alkotást eredményez. Készítünk kérges vagy kéreg nélküli órákat, diagonálban, vízszintesen vagy merőleges vágással metszett órákat. Mindig a fa egyedi motívumai, illetve az igények határozzák meg a gyártásra kerülő terméket.
Ami még fellelhető nálunk: almás órák, focis órák, gyerekórák, ingaórák, 3D-s órák. Sőt, visszafelé járó órát is készítünk!


A megmunkálás során a nyers fát finomra csiszoljuk, konzerváljuk, és méhviasz politúrral érjük el a felület bársonyosságát. A beépített óraművek a rendkívül pontos és precíz, német gyártmányú HERMLE (régebbi óráknál KIENZLE) elektromos szerkezetet kapják. 1 db ceruzaelemmel működnek, és 2 év teljes körű garanciát vállalunk minden faóránkra.


Hogyan tud tőlünk rendelni?


A fajandekok.hu főoldalon az “órák” menüpont alatt válassza a “több” menüpontot. Itt megjelenik az összes, tőlünk rendelhető faóra kategória. Kattintson a “különleges formájú faórák” menüpontra. Több mint 100 különböző órából választhat. Kattintson a képre.
Itt adja meg a mennyiséget, majd tegye a kiválasztott terméke(ke)t a kosarába.
Ha tovább válogat, akkor a kiválasztott termék a kosárba kerül, és más termékeket is választhat. Ha befejezte a vásárlást, a kosár tartalmát fogja látni. Itt összesítve megjelenik a fizetendő összeg.
Lehetősége van regisztrált vásárlóként vagy regisztráció nélkül is vásárolni. Továbblépve adja meg adatait. Ezután már csak várnia kell, hogy átvehesse megrendelését.