" /> Blog 20. Kincsesláda - Fa ajándék és használati tárgyak - PR
Blog

Blog 20. Kincsesláda

2021.07.26 09:39
Blog 20. Kincsesláda

Fa kincsesláda, az érték megőrzéséért született ajándék

 

Meglepetés a javából, hiszen nem csak az átadáskor rejti el a tartalmát, hanem minőségi kivitelben hosszú ideig tárgyak elrejtésére szolgálhat - mi lehet ez? Akinek a faragott kincsesláda jutott eszébe, annak igaza van.

Lássuk, miért érdemes ajándékozáskor egy olyan terméket választani - akár csomagolásként -, ami tovább, vagy inkább mondjuk úgy, örök darabként hosszú-hosszú ideig használható?

 

A kincsesláda átadása ajándékként több szempontból is megéri

Egy korábbi blogírásunkban már szót ejtettünk arról, hogy miért jó az, ha kreatív ajándékot választunk ajándékként - most azt szeretnénk pluszban írásunkban leírni, hogy mennyire jó az, ha az átadott kreatív faragott ajándék még egy-egy meglepetés csomagolásaként is alkalmazható.

Amennyiben ajándékozáskor egy kincsesládára esik a választásunk, az azontúl, hogy szép egyedi és a belsejében ajándék átadására is alkalmas, a környezetet is kíméli, mivel ennek a belsejében helyezzük el az átadni kívánt tárgyat, akkor nincs szükség további csomagolásra sem. Az ajándék egyik fontos szegmense, hogy meglepetésként tárul a megajándékozott elé az a tárgy, amit kap, teljesül: a kincsesláda kiváló egy kisebb ajándék elrejtésére, ezért összességében rendkívül környezetkímélő és örök ajándék lehet.

A belsejében elrejtett ajándék lehet fő ajándék, de az is megoldás, hogy maga a kincsesláda lesz az ajándék. A szépen faragott kincsesláda lakásdekorációként is használható, vagy ha a használója inkább fiókban tartaná, jól záródva kiválóan képes az emlékek, értékek eltárolására is.

Egy kincsesláda azért is különleges választás, mert az egyéb faragott dobozoktól, ládikáktól az különbözteti meg, hogy zárral záródik, így csak a használója fér hozzá a benne elhelyezett értékekhez.

A kincsesláda kiválasztásakor fontos, hogy figyeljünk arra, hogy tényleg hosszú távon tartós, minőségi darabot válasszunk, amely egyben garanciát ad arra, hogy a csomagolásként is használható tárgy a jövőben is jól alkalmazható használati tárgy legyen. Figyeljünk a kivitelre, arra, hogy milyen megmunkálással készül, illetve hogy a záródáshoz szükséges alkatrészek minősége szintén garantálva legyen. Hogy ehhez mi kell? Az, hogy a piacon történő válogatás során a széles referenciával rendelkező gyártót válassza ki a vásárló. Érdemes megnézni, hogy korábban az alkotó kapott-e vásárlói visszajelzéseket, és ha igen, akkor azok milyen típusúak voltak.

 

Mitől különlegesek a mi kincsesládáink?

A kincsesláda készítésekor mi kimeletlen figyelünk az esztétikum mellett arra is, hogy minden szempontból minőségi tárgyat adjunk ki a kezünkből. Ha az érdeklődők, vásárlók egyedi elképzelés szerint szeretnének megvalósítani egy-egy darabot, arra is van lehetőség, ehhez nincs másra szükség, mint arra, hogy elérhetőségeinken felkeressenek bennünket, és átbeszéljük az egyedi elképzelést. Az általunk készített alap kincsesláda osztott belsejű, ornamentikus motívummal díszített domborintarziás darab, amelynek teteje merbau fából, oldala juharfából készül - de más elképzelés megvalósítása is lehetséges az egyéni megbeszélések alapján.

A kincsesláda különlegessége tehát a mintának és az osztottságnak köszönhető. Úgy, hogy a belseje két fakkból áll, elkülönítetten lehet benne emlékeket, tárgyakat elhelyezni. Az szintén növelheti az egyediségét, hogy megbeszélés alapján lehetőség van nálunk további elképzeléseket megvalósítani. Aki épp ilyen ajándékon töri a fejét, ne habozzon, keressen bennünket elérhetőségeinken, hogy megbeszéljük az ötletét.