" /> Blog 18. Visszafelé járó órák - ami nem járatja a bolondját
Blog

Blog 18. Visszafelé járó órák - ami nem járatja a bolondját tulajdonosával

2021.07.03 21:04
Blog 18. Visszafelé járó órák - ami nem járatja a bolondját tulajdonosával

Visszafelé járó órák - ami nem járatja a bolondját tulajdonosával

Ha bármilyen órára pillantunk (lehet az akár egy visszafelé járó óra), akkor azt várjuk, hogy a pontos időt lássuk rajta. Ez így is van rendjén, hiszen egy órának a rendeltetése nem más, mint az, hogy megmutassa, hány óra is van valójában. Az órák azonban legtöbbször nem csupán az idő múlását láttatják velünk, hanem esztétikai, dekorációs céllal is szolgálnak. A dolgozószoba falán, a nappaliban, a konyhában, az előszobában elhelyezett órák lehetnek egyszerűek, letisztultak, esztétikusak vagy formabontók. Attól függ, mit álmodott meg. 

Ha megálmodta, mi segítünk megvalósítani a tökéletesen odaillő órát, ráadásul ha lehet egy igazán formabontó tippünk, akkor javasoljuk a visszafelé járó órákat.

Visszafelé járó órák

Ha valami igazán attraktív megoldásra vágyik, bár sajnos az időben nem fog tudni visszarepíteni, de garantáltan szembe ötlő a visszafelé járó óra.

Diófából készült kerek óra, amin a klasszikus felállást újragondolva a számok fordított sorrendben követik egymást, első pillantásra úgy vélhetjük tükörbe nézünk és az órát a szemközti falon fogjuk keresni. De a szemünk néhány pillanat múlva megszokja a látványt, és látni fogja azt is, hogy az óra visszafelé ketyeg.

Egy merészebb, ám kidolgozottságában és esztétikában más stílust képvisel a japán akácból készült gyönyörű fa metszetet ábrázoló visszafelé ketyegő óra. Falra is szerelhető, asztalra is állítható, az Ön kívánságától függően kerül elkészítésre. 

A japán akác különleges élénk színe szinte napsütötte fényt varázsol az óra köré. A számok egyértelműen és határozottan sorakoznak az asszimetrikus fatörzsön körbe, hangsúlyosan kiemelve az óra körvonalát, ezáltal keretbe foglalva a múló időt. Csak ezúttal visszafelé, természetesen.

Bolondóra, tüköróra

Ha igazán a bolondját szeretné járatni valakivel, akkor vessen egy pillantást arra a bolondórára, ami nem csupán visszafelé jár, de még a számok is össze-vissza helyezkednek el a fa alapanyagon. Az olajfűzből, más néven ezüstfából készült óra igazi rendezetlenséget visz az egyszerű falra, és biztosan mindenki rákérdez majd, ha látja, hogy hogyan is kell értelmezni. Pedig a válasz egyszerű, fordítva!

A tüköróra olyan, mintha tükröt tartana egy óra elé. Szó szerint, mert nem elég hogy visszafelé jár, még a számok is tükörképként jelennek meg az óralapon. Az alapja kőrisfa, és akár fából készült csodaszép mutatókkal is megvásárolhatja.

Tükörből nézve ezt az órát normálisnak látjuk, ezért is nevezik tükörórának. A szemközti falra helyezzen tükröt, és akkor fogja csak igazán megtréfálni a vendégeit!

Rendeljen online, segítünk!

Fa ajándékainkat megtalálja honlapunkon, részletes leírással. Néhol feltüntetjük a különböző variációkat az egyes termékek mellett. Ha elakadna, szívesen segítünk, elérhetőségeink valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az órákon kívül számtalan faajándékkal várjuk Önöket: kínálótálak, edényalátétek, fából készült játékok és használati cikkek, konyhai eszközök és még számtalan más, fából készült különlegességek.

Üzemünk Bicskén található, ha ellátogat oda, örömmel megmutatjuk raktárkészletünket. Rendelni a www.fajandekok.hu weboldalon keresztül, néhány egyszerű lépésben tud.

A kiválasztott termékeket helyezze a kosárba, adja meg a mennyiséget, majd döntse el, hogy regisztrált vásárlóként vagy vendégként kíván továbblépni. A regisztrációval számtalan előnyre tehet szert, rendszeresen értesítjük újdonságainkról, és különböző kedvezményeket biztosítunk.