" /> Blog 16. Kirakós játékok és lakásdekorációk egyben - Fa aján
Blog

Blog 16. Kirakós játékok és lakásdekorációk egyben

2021.06.13 11:34

Kirakós játékok és lakásdekorációk egyben

A lakásdekoráció lehet akár egy játék? Adott esetben kirakós játék? Miért ne lehetne! A fából készült 3D-s kirakós játékok egyúttal lakásdekorációként is szolgálnak, és igazán mutatósak tudnak lenni.

Ha fából készült ajándékról van szó, akkor jusson eszébe a fajándékok kifejezés. A fajándékok egy találó és ötletes szójáték, ami a fából készített ajándékok gyűjtőneve, melyet Németh Zoltán faműves mester, a FA-TIME Hungary megalapítója és megálmodója keltett életre. A vállalkozást 1998-ban hozta létre, és azóta is töretlenül nagy sikert arat nem csak Magyarországon, hanem nemzetközileg is. Vásárok, lakberendezési boltok termékei közül számtalan a Fajándékok mestermunkáiból kerül ki.T

Talán neked is van egy vagy több, de ha még nincs, akkor kedvcsinálónak álljon most itt néhány tárgy.

 

Kirakós játékok – lakásdekorációk

Kezdjük egy kedves macicsaláddal, a mackollekcióval. Maci mama és maci papa összeölelkezve vagy szétszedve is megállják helyüket, melyek közé egy, kettő vagy adott esetben három kismackó ékelődik. Így mindannyian tökéletesen egymásba illenek, ráadásul a fa színe is más, ha a bocsokról és a mamáról vagy a papáról van szó, de külön-külön is dekorálható vele a ház több pontja, vagy akár egy adott polc is. És még a gyerekek is folyton játszani akarnak majd vele! De aggodalomra nincs ok, természetes paraffinolajjal kezelt és törhetetlen, tartós darabokról van szó.

 

Ha a mackó nem a kedvence, akkor egy szelídebb állat, a nyuszicsalád is választható macicsalád helyett. Aranyosak, hosszú fülűek, sorakoznak egymás mellett, és többféle színben lehet őket kapni.

A multifunkcionális tárgyak előnyei

Ha egy termék több dologra is jó, az nem feltétlenül jelent rosszat. Vegyünk egy példát: egy vágódeszka általában használati tárgy, de dekorációnak is használható, ha például a konyhapulton tárolunk egy-egy szebb, igényesebb darabot. 

A kirakós dekorációkkal pont ugyanez a helyzet. Arra törekszünk, hogy prémium minőséget hozzunk létre, és időről időre bővítsük repertoárunkat, melynek egy része multifunkcionális tárgyként jön létre.

Ilyen a fent említett dekorációs kellék, melyet akár egy kisgyermeknek is megvásárolhat ajándékba (keresztelőre, születésnapra, stb…), de a gyermek kezében máris felfedeznivaló tárgyként funkcionál, amit meg kell fejteni, hogyan is lehet összeilleszteni.

Elrugaszkodva a lakberendezéstől, a konyha is lehet a kreativitás helyszíne, nem csak kreatív ételek tekintetében, hanem dekorációban is. Egy szép kerekerdő motívumú vagy hangjegyet ábrázoló edényalátét különleges látványt nyújt bármilyen alkalomra.

Kapcsolat

Műhelyünk Bicskén található, ahol a sok szép, kész tárgy megtekinthető. Nem mindenki teheti azonban meg azt, hogy leutazzon hozzánk, és mi ezt nem is várjuk el, ezért úgy alakítottuk ki honlapunkat, hogy minden általunk készített munkához mérettáblázat, leírás és fotó társul.

Az “Elérhetőségek” menüpont alatt megtalál bennünket, legyen szó több megrendelésről, egy-egy egyszerű kérdésről, egyedi ajándéktárgyról vagy bármi egyébről, keressen bennünket bizalommal!

Vásárlási szándékát a termék mellett jelezze, helyezze a kosárba a kiválasztott termékeket, majd a menüpontokon átnavigálva rendezze a kért összeget, ezután már csak pár napot kell várnia a futárra, hogy becsengessen.