" /> Blog 15. Szerelemvirág – a szeretet kifejezése - Fa ajándék
Blog

Blog 15. Szerelemvirág – a szeretet kifejezése

2021.06.02 16:47
Blog 15. Szerelemvirág – a szeretet kifejezése

Szerelemvirág – a szeretet kifejezése

A szerelemvirág egy kedves ajándék szeretteinknek. Sok módja van szeretetünk kifejezésének egy másik ember iránt. Ajándék, kedves szavak, egy szép idézet papírra vetve, egy jó könyv. Egyik legkifejezőbb módja, főként Hölgyek irányába mégis a virág. A virág rengetegféle változatban létezik: az élőtől elkezdve a művirágon át, a festményeken megjelenő virág- vagy faliképbe vésett virágmotívumokig.

Az ilyen jellegű ajándékok azért oly népszerűek, mert természet adta alapanyagból születik meg egy újragondolt tárgy, ami ráadásul egyedi, megismételhetetlen, és évekig megőrzi kifogástalan állapotát.

A Fajándékok webáruház kínálatában kapható, égerfából készült falikép fantázianeve azért lett szerelemvirág, mert a képen található tulipán belsejébe fonódó, szimmetrikus női arc a szerelmet, a harmóniát, a megnyugvást jelképezi.

Szerelemvirág ajándékba

A szerelemnek sokféle kifejezési módja van. Az általunk megálmodott szerelemvirág egy 23 x 33 x 2 cm-es falikép, ami egy égerfába gravírozott tulipánt ábrázol. A tulipán belsejében egy szimmetrikus női arc rajzolódik, amely attól függően, hogy melyik agyféltekénk a domináns, arról az oldalról látjuk.

A kép maga természetes anyagokkal kezelt és tartósított, így sokáig megőrzi a csillogását és a fa eredeti színét. Általában hosszanti metszetből készítjük, melyben a képkeret jobb és bal oldalon is a fa kérge.

Harmóniát sugároz, akár a konyha, a nappali vagy a dolgozószoba díszítésére is szolgálhat.

Ezt a kedves ajándékot gravírozással is kérheti, így még személyesebbé téve az ajándékozást.

 

Grafikusművész által megálmodott faliképek

A fenti motívumon túl számtalan egyéb faliképet gyártunk, melyek Simon András nemzetközileg is elismert grafikusművész grafikái alapján készülnek, precíz kézimunkával. 3D-s megoldással dolgozunk a profi térhatás érdekében, és igyekszünk tökéletes pontossággal arányosítani a képeken az eredeti rajzokat. A faliképek különböző fafajtákból készülnek, általában kemény fával dolgozunk, kiszárítjuk, majd méhviasszal polírozzuk.

Ismeri a Luther rózsát? Egy 5 szirmú, csodaszép virág, amit mi faliképre vagy órára gravírozva is elkészítünk. Egy meghitt anya-gyermeke 3D-s dísztárgy, melyben Anya és gyermeke egymással szemben szívet alkot, csodás ajándék Édesanyáknak, bármilyen alkalomra.

A házi áldás olyan fából készült alapdarab, ami természetesen nálunk is kapható, méghozzá több különböző méretben és kivitelben.

Egyéb fajándékok és rendelés

Számtalan ajándéktárgyat készítünk, ami különleges, egyedi, ráadásul mindegyik termékünket kérheti egyedi gravírozással. 

Nagyon népszerűek például a fa vágódeszkák, ami lehet vidám puzzle formájú, színes kis kockákból kirakott, de akár késsel rendelkező vágódeszka is.

Fa edényalátéteink kínálatában talál csiga alakút, négyzeteset, kerekerdő motívumút és még sok egyéb különlegességet.

Ha rendelni szeretne, a weboldalunkon minden termékünket megtalálja. A kiválasztott tárgyra kattintva adja meg a kívánt mennyiséget, majd tegye kosárba. Ha befejezte a termékek kiválasztását, jobb oldalon fogja látni a rendelés összegzését. Itt még módosíthat a kívánt mennyiségen, újabbakat adhat hozzá vagy törölheti azokat. A tovább gombra kattintva beléphet, vagy vásárolhat regisztráció nélkül. Adja meg a kért adatokat, véglegesítse a megrendelést, majd dőljön hátra, és már csak pár napot kell várnia, hogy kézhez kapja a kért fajándékokat.