" /> Blog 13. Fa bortartó: egyszerű és ötletes - Fa ajándék és ha
Blog

Blog 13. Fa bortartó: egyszerű és ötletes

2021.04.27 10:23
Blog 13. Fa bortartó: egyszerű és ötletes

Fa bortartó: egyszerű és ötletes

 

A fa bortartó azért olyan különleges, mert roppant egyszerű és ötletes. Na és persze azért is, mert fából van. A bor és a fa örök páros. Fahordóban tárolják és fa díszdobozban lehet kapni az igazán rendhagyó és különleges borokat. Nem véletlen, hogy a fa használati tárgy és a borosüveg együtt tökéletes látványt nyújtanak.

 

Amit a különleges fa bortartókról tudni kell

Gyakran esünk abba a hibába, hogy keressük az egyedi jegyeket az ajándékban, a különlegességet a kiszemelt tárgyban. Az összhatás, az egész kisugárzása és ötletessége adja azt a harmóniát, ami első látásra lenyűgözi az ünnepeltet.

Egy roppant egyszerű és ötletes fa bortartó is ilyen. Mérete mindössze 6 x 32 x 2 cm, egy álló téglalap, melyben meghatározott magasságban és precíz méretezéssel egy furat található, ahová a bor nyakát kell behelyezni. Ezután a bor látszólag vízszintesen “lebeg”. A talprésze és a teteje úgy lett kialakítva, hogy a falnak támasztva 45 fokos szöget zár be a bortartó. Ezáltal az egyensúly elméletét és a gravitációt segítségül hívva alkotta meg cégünk ezt a különleges és nagyon egyszerű eszközt.

A borosüveg stabilan megáll benne, még ha első ránézésre úgy is tűnik hogy labilis a szerkezet, nem kell aggódni, hogy cserben hagy a fizika.

Ha szereti különlegessé tenni a meghitt borozós estéket, a borgallér boroskészlettel biztosan azzá varázsolja majd. A középső furatba helyezzük a borosüveg nyakát. A bortartó két oldalára jönnek a poharak, koccintás előtt lefelé, majd teletöltve felfelé fordítva. Ötletes megoldás, esztétikus kivitelezés, ami akár ajándékba adva is megállja a helyét.

Fa dísztárgyak és használati tárgyak

Ha választani kellene a műanyag és a fa alapanyagú termékek közül, a válaszadók többsége a fa mellett teszi le a voksát. A fának különleges a kisugárzása. Természetes, gyakran kézzel megmunkált, kevés tartósítással is nagyon hosszú élettartamú dolgok készülnek belőle. Ezért is olyan közkedvelt a konyhában, a nappaliban, játékok alapanyagaként és igazából bárhol a mindennapjainkban.

A dekorációnál maradva engedjék meg, hogy bemutassunk néhány egyedi, általunk megálmodott darabot.

Gyerekek kis kedvencét bevarázsolhatja a nappaliba vagy a hálószobába is. Kisfiú vagy kislány kiskutyával, sok variációval kérhető. Általában úgy szoktuk elkészíteni, hogy különböző fafajta a két alapanyag, ezáltal minimális kezelést igényel az anyag. Remek ajándék, ötletes dísztárgy, különleges kirakó egyben.

Anya és gyermeke duó szívet alkotva az örök összetartozás és szeretet jelképe. Ez a formáció élethűen ábrázolja az Anya és gyermeke között létrejött láthatatlan összefonódást. Édesanyáknak anyák napjára, különböző alkalmakra garantáltan szívet melengető meglepetés lesz. 

Amit tudni érdemes rólunk

Cégünk 1998-ban alakult kézműves vállalkozás. Kezdetben Magyarország formájú órákkal, fa konyhai tárgyakkal foglalkoztunk, ám mára a paletta igencsak kiszélesedett. Bármit megvalósítunk, amit fából el lehet készíteni, legyen az bortartó, egy különleges konyhai használati tárgy, falikép saját fotóval, játék vagy tornaeszközként használt kézállófa. 

Online webáruházunkban minden termékünk leírással együtt megtalálható és megrendelhető. Egyedi gravírozással is kérheti, és még személyesebbé teheti az ajándékozást.