" /> Blog 11.Készségfejlesztő fajátékok gyerekeknek - Fa ajándék
Blog

Blog 11.Készségfejlesztő fajátékok gyerekeknek

2021.03.16 18:04

Készségfejlesztő fajátékok gyerekeknek

 

A készségfejlesztő fajátékok a gyerekek finommotorikus képességeire, ezáltal az agyi fejlődés és az idegrendszeri érés folyamatára hat jótékonyan. A játékok észrevétlenül fejlesztik a kicsiket, és ráadásul még szórakoztatók is. Nem csak a legkisebbek számára, hanem nekünk, felnőtteknek is remek kikapcsolódás egy szebb darabbal játszani.

 

Vajon milyen kritériumoknak kell megfelelnie az igazán jó minőségű, fa készségfejlesztő játéknak? Milyen kezelésen megy át, hogy a legkisebbek is biztonsággal vegyék kézbe? Melyek az igazán érdekes fajátékok? Ezekre a kérdésekre keressük most a választ.

 

Készségfejlesztő fajátékok kritériumai

 

  • Kiváló alapanyag: Ha fából készül egy játék, mindig nagy gondot kell fordítani az alapanyag kiválasztására. Kizárólag jó minőségű, könnyen megmunkálható és kezelhető, szálka- és sérülésmentes fát szabad használni. Hiszen az apróságok kezükbe, majd szájukba veszik, leesik, forgatják, néha dobálják is. Éppen ezért a strapabíró fafajták, a meggy, cseresznye, éger, tölgy, kőris, gőzölt kőris és juharfa a legalkalmasabb erre.

 

  • Minőségi kezelés: A gyerekek kezébe olyan játék kerülhet, ami egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Elsődleges küldetésünk, hogy olyan termékeket állítsunk elő, ami a hosszú élettartam mellett káros anyagtól mentes. Gyógyszertári paraffinolajjal kezelt játékokat készítünk, ami teljesen vegyszermentes, így a kicsik (és a nagyobbak is) nyugodt szívvel szájba vehetik, kedvükre rágcsálhatják.

 

Milyen játékokat ajánlunk?

 

A Fajándékok webáruházunkban a “termékek” menüpont alatt találja meg a “fajátékok” alcímet. Ezen belül is több kategóriában kereshet.

 

  • Gurulós játék: A legkisebbek örömére, hosszú élettartamú, kedves kis gurulós játékokat készítünk. Van például Forma 1 versenyautó, tologatható kisautó, kacsa, rénszarvas, dózer, favonat vagy állatokat szállító kistraktor. Ezek a fajátékok ajándéknak is tökéletesek, és akár a gyerekszobát is díszíthetjük velük.

 

  • Kirakós játék: Kicsit nagyobbaknak vagy akár a családnak is remek ajándék egy kedves kis mackócsalád. Mackó mama és mackó papa kérhető egy, kettő vagy három boccsal is. Ha igazán különleges ajándékot keresel valakinek, akinek vannak gyerekei, ez egy remek meglepetés lesz!

 

  • Társasjáték, készségfejlesztő játék: A fából készült játékok tartósak, szépek, esztétikusak, öröm velük játszani. Ismeri a Labilon társasjátékot? Ez egy ügyességi társasjáték, ahol a cél az, hogy minél magasabb labilis tornyot építsünk, de vigyázat, ne nálunk dőljön le a torony! Többféle változat létezik, van könnyebb és nehezített verzió is.

 

Rendeljen online

 

Minden termékünket megtalálja a honlapon. A tárgyak melletti leírás segíti a választást, illetve a méretarányok is fel vannak tüntetve. Ezáltal könnyen eldöntheti, melyik lesz az Ön számára leginkább megfelelő méret. A színek az alapanyagtól, illetve festett termékek esetén a festéstől függnek. Egyedi megrendeléseket is teljesítünk, ha van konkrét elképzelése, de nem találta nálunk, keressen bizalommal, és megvalósítjuk!

 

Rendelését online egyszerűen és kényelmesen, néhány lépésben leadhatja a honlapon keresztül. Miután véglegesítse a megrendelést, mást nem kell tenni, csak várni, mert pár napon belül már házhoz is érkeznek a fából készült csodák!