" /> Blog 10. Fa mécsestartó - az asztal különleges dísze - Fa aj
Blog

Blog 10. Fa mécsestartó - az asztal különleges dísze

2021.02.24 09:21
Blog 10. Fa mécsestartó - az asztal különleges dísze

Fa mécsestartó – az asztal különleges dísze

 

A fa mécsestartó remek asztaldísz. A dísztárgyak titka abban rejlik, hogy első pillantásra mit gondolunk róluk. Lehet egy tárgy esztétikus, de valahogy mégsem nyeri el tetszésünket, és vannak olyan egyszerű és természetes dolgok, amelyek vonzzák a tekintetet és különleges kisugárzásuk van.

A fából készült dísztárgyaknak mindig jelentősségük van. A kézzel készült egyedi, igényes darabokat válasszuk, ha ajándékba szánjuk, vagy ha olyan helyiséget dekorálunk velük, ahol gyakran megfordulunk.

Az igényesség a minőséggel párosul azokban a termékekben, amiket szeretnénk most bemutatni Önöknek.

 

Íves asztali fa mécsestartó

Újragondolt, természetes hatású mécsestartó, melynek különlegessége, hogy a fa kérgét is konzerváljuk. Leggyakrabban diófából, kőrisfából vagy akácfából készítjük, ugyanis nagyon jól mutatnak kéreggel együtt, és tartósságuk miatt is ezeket szoktuk ajánlani. Ez nem jelenti azonban azt, hogy más fafajtából nem kérhető, szinte bármilyen fát fel lehet használni hozzá.

A mécsestartók talpa filckoronggal találkozik azzal a felülettel, amire ráhelyezzük, ezért az elcsúszás veszélye minimális. Ha szereti nézni a gyertya állandóan változó lángját, ha esti hangulatfényre vágyik, tegye meghitté egy olyan mécsestartóval, amit a természet ihletett.

 

Mécsestartók különböző méretekben

Kisebb dohányzóasztalra vagy komódra egy mécsessel rendelkező, négyzet alakú mécsestartó illik leginkább.

Nagyobb hely esetén kérhető 2-es, 3-as vagy akár 4-es kivitelben is, attól függően, milyen célra viszi és hány mécsest szeretne benne elhelyezni. Bár az adventnek már vége, de lesz még karácsony, nagyon jól mutat egy fenyőággal és egy-két gömbbel díszítve adventi koszorú helyett is!

A FA-TIME Hungary 1998 óta működő vállalkozás, kezdetben Kis- és Nagy Magyarországot ábrázoló 3D hatású faórák készítésével foglalkozott. Az évek előrehaladtával a paletta egyre bővült, és mára eljutottunk oda, hogy több kategóriában, számos terméket gyártunk. A technológia fejlődése és a “gyakorlat teszi a mestert” elv ötvözete vezetett bennünket a nemzetközi sikerek felé. Több nemzetközi kézműves vásáron veszünk részt, és termékeinket előszeretettel viszik külföldre, valamint vásárolják belföldön egyaránt. Széll Tamásnak is készítettünk már kínálótálat.

Konyhai cikkek, Magyarország óráink igen kelendőek, mert legtöbbször díszként is szolgálnak, nem csak eredeti funkciójukat töltik be.

 

Így rendeljen tőlünk

 

Üzemünk Bicskén található, és sok termékünk raktárról is kérhető. A honlapon, a www.fajandekok.hu oldalon az aktuális raktárkészletről a termékek mellett tájékozódhat. Ha valami nincs raktáron, azt rövid határidőn belül elkészítjük és házhoz szállítjuk, vagy személyesen is átvehető. Rendelését a webáruházon keresztül vagy telefonon adhatja le.

Minden terméket kosárba tud helyezni a kívánt darabszám megadásával. A kosár tartalmát a jobb felső sarokban találja.

Különböző kategóriák között böngészhet, melyeket a “termékek” legördülő menüpont alatt talál. Egyedi rendeléseket is teljesítünk, illetve személyre szóló gravírozás is megoldható.

Ha befejezte a vásárlást, véglegesítse a rendelését, válasszon fizetési módot, és néhány napon belül már a kezében foghatja a kiválasztott fa ajándéktárgyakat!