" /> Blog 9. Konyhai ajándékok: nagyszerű tippek és egyedi ötlete
Blog

Blog 9. Konyhai ajándékok: nagyszerű tippek és egyedi ötletek

2021.02.16 22:47
Blog 9. Konyhai ajándékok: nagyszerű tippek és egyedi ötletek

Konyhai ajándékok: nagyszerű tippek és egyedi ötletek

 

Ha egy helyiséget kell megnevezni, ahol a leginkább szükség van újításra, akkor az a konyha. Konyhai ajándékokból pedig mindig születnek újítások.

Nem könnyű a választás, a kis- és nagyáruházakat járva szebbnél szebb konyhai ajándékokat, praktikus ötleteket látunk. De vajon tisztában vagyunk azzal, hogy akinek szánjuk, valóban hasznát veszi-e, örül-e majd neki vagy továbbajándékozza?

Mindenkit a legjobb szándék vezérel, amikor ajándékot választ és bízik benne, hogy az ünnepelt sokáig hasznát veszi majd, azonban valljuk be, néha kicsit inkább a saját ízlésünk mérvadó, amikor leemeljük az árut a polcról.

A cégünk kínálatában található konyhai ajándékok remek ajándékötletekkel látják el Önt, ezzel is szeretnénk segítségére lenni és megkönnyíteni a választást. Van lehetősége együtt gondolkodásra is, egyedi ötleteket is szívesen vállalunk.

 

Konyhai ajándékok előnyei

Mint már említettük, a konyha az a terület, amit a folytonos megújulás jellemez. Lehet egy használati tárgy, dísztárgy, egy szép vágódeszka vagy egy formás edényalátét, az ilyen jellegű ajándékokkal nem fog csalódást okozni.

A fából készült termékek további előnye, hogy bármely háztartásban megállják helyüket. Lehet minimalista stílusú a ház, eklektikus vagy romantikus, a faeszközöknek mindenhol helyük van.

Ha megfelelően kezeljük - márpedig mi a FA-TIME Hungary-nél elsődleges küldetésünknek tartjuk a prémium minőséget, aminek fontos alappillére a megfelelő és biztonságos tartósítás -, akkor a mindennapi használat során sem megy tönkre a megmunkált anyag.

Egy konyhai ajándék mindig legyen strapabíró, tetszetős és formabontó, de sosem szabad hivalkodónak vagy túl színesnek lennie. A fa természetes szépségét tükrözze, melybe legtöbbször azzal csempésszük a különlegességet, hogy ötvözzük a különböző fafajtákat.

 

Prémium minőségű vágódeszka

Vegyük nagyító alá a prémium minőségű vágódeszkákat, melyek csúcsminőséget képviselnek a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Konyhai ajándéknak is tökéletesek, de elsődleges funkciójukon túl hangulatossá varázsolják a konyhapultot használaton kívül is.

A nyéllel ellátott vágódeszkák praktikusak, de ezeket a vágódeszkákat nem csak a praktikum jellemzi. Két különböző fafajtát egy vágódeszkán kecses íves vonallal választunk el. Így keletkezik a sötét és világos szín kavalkádja. Kérhető puzzle formában, kör alakban vagy téglalap alakban is.

Egyedi logóval látjuk el minden termékünket, de saját ötletekre is nyitottak vagyunk. Évfordulóra, születésnapra szeretne szívhez szóló ajándékot? Válasszon szív alakú vágódeszkát, és kérje tetszőleges felirattal, mi megvalósítjuk!

 

Mozaik vágódeszka

Ha egy igazán stílusos, modern vágódeszkára vágyik, nézzen szét a mozaik vágódeszkák között. Több fafajtát kis mozaik kockákban ötvöztünk, így színes, de mégis harmonikus, természetes hatású összképet kapunk. Biztos lehet benne, hogy viszi a prímet a konyhai ajándékok kategóriában!


Ha rendelni szeretne, azt a webáruházunkban teheti meg. Konyhai termékeken túl órákat, játékokat, Simon András grafikáival ellátott faliképeket, egyéb fali vagy asztali dísztárgyakat is alkotunk. Közel 20 éve foglalkozunk fával, így bátran kijelenthetjük, hogy 20 év tapasztalata benne van minden késztermékben. Számtalan versenyen díjnyertes kategóriába sorolták termékeinket, és hogy csak egy konkrét példát említsünk: Széll Tamás séf és csapata kedvelt alkalmi kínálóját is mi készítettük.