" /> Blog 8. Asztali virágdísz fából - Fa ajándék és használati t
Blog

Blog 8. Asztali virágdísz fából

2021.01.28 16:42
Blog 8. Asztali virágdísz fából

Asztali virágdísz fából

 

Asztali virágdísz minden háztartásban fellelhető valamilyen formában. Vannak olyan jeles alkalmak, amikor valódi virágcsokor kerül az asztalra. Az ünnepek elmúltával, vagy két jeles ünnep közötti napokon is jól mutat azonban, ha valamivel feldobjuk az étkezőasztalt.

 

Az élő virág szép, de gondozást igényel. A cserepes virág időről időre átültetésre szorul, illetve a virágait időnként cserélő példányok a köztes “pihenő” időszakban jó, ha helyváltoztatás nélkül pihenhetnek. 

 

Ilyenkor lép színre egy alternatív megoldás, a fából készült asztali virágdísz, ami nem igényel gondozást, de mégis mutatós, és sok-sok éven át ugyanolyan marad. Ha szeretné, kedvére variálhatja és tűzheti virágcsokor mellé, de lehet önmagában több virágdíszt összefogni és csak ezzel díszíteni az asztalt. Adhatja ajándék virágcsokor mellé, vagy ballagásra készíthető belőle különleges csokor.

 

Az asztali virágdísz alkalmakra

 

Méghozzá azért ajánljuk különleges alkalmakra, mert nem olyan termék, amelyet bármelyik üzlet polcáról leemel. Ezek a virágdíszek egyedi készítésű, kézzel faragott darabok. A fa szépségét és természetességét őrizzük meg és varázsoljuk otthonába. Általában vastagabb ágakat választunk alapanyagul, melyeket felszeletelünk és igyekszünk a fa kérgét is megőrizni sértetlenül. Megfelelő kezelés után tartósítjuk, majd így kerülnek forgalomba, hogy az Ön otthonában sokáig megőrizzék a fa természet adta szépségét.

 

Akár ballagásra, születésnapra is remek ajándékötlet. Ilyen csokorral biztosan nem fogja más meglepni hozzátartozóját! De a legszerényebb cserepes virágot is feldobja, ha mellé tűz egy virágdíszt, és ezzel díszíti az étkezőasztalt, amikor épp nem családi ebéd vagy vacsora kerül rá.

 

Egyéb ajándéktárgyak fából

 

Ha ajándékot keres, a fa kitűnő választás. Számos olyan ötletünk van, amellyel meglepheti Kedvesét, családtagját vagy barátját. Nagy sikere szokott lenni például a konyhai kiegészítőknek. Valamennyi konyhai használati tárgyat azzal a célzattal készítünk Önöknek, hogy ne csupán hasznát vegyék, hanem dekorációként is szolgáljanak.

 

Egy prémium minőségű fa vágódeszka például remekül mutat a konyhapulton is, nem szükséges a szekrény mélyére rejteni, ha épp nincs rá szükség. De ugyanilyen célzattal álmodtuk meg a különböző mintázatú edényalátéteket is. A csiga edényalátét sötét és világos színű fafajták ötvözetéből fonódik össze, melyet ketté lehet választani, ha szükséges. Másik különlegességünk a hangszer formájú edényalátét, zenekedvelők nagy kedvence, továbbá igazi meglepetés szokott lenni az ajándékozottnak. Gyártunk hegedű, gitár, szaxofon és trombita formájú edényalátéteket.

 

A konyhai eszközökkel nem lehet melléfogni annál, aki szeret ott tevékenykedni. Árulunk még kínálótálakat fából, pálinkakínálokat és pizzatálak, melyeket különleges alkalmakra szoktak vinni. Számtalan más, fából készült termékünk van. 

 

Ha rendelni szeretne

 

Látogasson el webáruházunkba, itt a kategóriákra kattintva megjelennek a hozzá tartozó menüpontok. Tovább haladva, majd a kiválasztott termékre kattintva kosarába helyezheti, és adja meg a kívánt mennyiséget is. Ha ez kész és tovább nézelődne, nyugodtan megteheti, a honlap jobb felső sarkában ott lesznek a kiválasztott tételek, melyeket kosarán belül bármikor módosíthat.

 

Ha végzett, adja le rendelését, és dőljön hátra, mert néhány napon belül szállítjuk a megvásárolt Fajándékokat otthonába!