" /> Blog 7. Házasságkötés - gratuláció stílusosan! - Fa ajándék
Blog

Blog 7. Házasságkötés - gratuláció stílusosan!

2021.01.28 16:31
Blog 7. Házasságkötés - gratuláció stílusosan!

Házasságkötés - gratuláció stílusosan!

 

Ha házasságkötés, akkor gratuláció! Egy nászajándék akkor lesz egyedi, ha a friss házasok hasznát veszik, ötletes, de mégsem tömegtermék. Nagyon sok házasság előtt álló pár ír listát, hogy mit is szeretne nászajándékba, de vannak olyanok is, akik ezt a násznépre bízzák. Ami viszont komoly fejtörést okozhat még akkor is, ha jól ismerjük az ifjú párt.

Ebben a témakörben szeretnénk most segítséget nyújtani Önnek. Ha igazán ötletes ajándékkal lepné meg házasulandó ismerőseit, itt biztosan talál szívhez szóló, egyedi és kedves darabokat!

 

Ötletes gratuláció házasságkötés alkalmából

 

Vegyük sorra, milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy ajándéknak, ha nászajándékba szánjuk:

  • Legyen egyedi, ne jöjjön szembe velünk minden háztartásban.
  • Legyen praktikus, főképp, ha használati tárgyról van szó, de ne legyen se bonyolult, se sok apró kis alkatrészből álló darab.
  • Legyen jó minőségű, hogy sokáig használja és kiélvezze minden előnyét az ifjú pár.
  • Legyen ötletes, személyre szabott.
  • És végezetül okozzon valódi meglepetést, amikor átadjuk azt.

 

Egyik ilyen termékünk, amit meleg szívvel ajánlunk, és biztosan nem fog mellé vele, a prémium minőségű, egyedi tervezésű fa vágódeszkák valamelyike.

 

Prémium minőségű fa vágódeszkák

Mint tudjuk, minden háztartásban szükség van olyan tárgyakra (és leginkább a konyhára jellemző ez), amivel igazán öröm dolgozni. A konyhában hatványozottan érvényesül az az elv, hogy a minőség, a megbízhatóság és az időtállóság az elsődleges szempontok. 

Az általunk forgalmazott prémium minőségű fa vágódeszkák mindhárom kritériumnak megfelelnek, ráadásul mutatós darabok, így használaton kívül a konyha díszévé is válhat a munkapulton.

 

Legújabb termékeink a kör alakú, nyeles vágódeszkák, melyeken kecsesen fut végig a sötét és világos színt elválasztó íves dísz. Színezetüket a különböző fafajták kontrasztja adja. A fafajtákat színek szerint válogatjuk, és úgy alakítjuk, hogy ötvözete tökéletes harmóniát sugározzon.

Kör alakú vágódeszkákon kívül számtalan más vágódeszkát is készítünk. Házasságkötés alkalmából például szeretik vinni a puzzle formájú vágódeszkát, ami egy nagy puzzle darabra hasonlít, és igen mutatós darab.

Prémium minőségű vágódeszkák szögletes formában is kaphatók, és nagyon hasonló színösszeállítás tekintetében, mint a kör alakú társaik.

Zeneszeretők figyelmébe ajánljuk a hangszer formájú vágódeszkákat. Ezen belül is gitár, hegedű, szaxofon és trombita a leginkább keresett vágódeszka formák.

 

Rólunk

 

Cégünk több mint 20 éve készít fából egyedi megrendelésre is termékeket. A gyártás során gondosan odafigyelünk arra, hogy kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból, megfelelő kezelés után kerüljenek az üzletek polcaira a késztermékek. Visszatérő vásárlóink tudják, hogy számunkra az a legnagyobb öröm, ha elégedettek a termékeinkkel, és a legközelebbi alkalomra is bennünket választanak.

 

20 éves tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a hazai és nemzetközi vásárok rendszeres meghívottjai vagyunk. Németh Zoltán, a FA-TIME Manufaktúra Kft., és egyben a Fajándékok megálmodója és megvalósítója több díjat is magáénak tudhat. Tudta, hogy Széll Tamás is használt több különleges, általa készített kínálódeszkát?

 

Látogasson el hozzánk, és találja meg a tökéletes ajándékot házasságkötési gratuláció alkalmából. Legyen az vágódeszka, edényalátét, Magyarország óra, dekorációs kellék vagy egyéb konyhai kiegészítő. Ha fából készült ajándékot keres, a legjobb helyen jár!