" /> Blog 5. Fa dísztárgyak a kínálatunkból - Fa ajándék és haszn
Blog

Blog 5. Fa dísztárgyak a kínálatunkból

2020.12.28 08:44
Blog 5. Fa dísztárgyak a kínálatunkból

Fa dísztárgyak a kínálatunkból

 

A fa dísztárgyakat a természet ihlette. Aki fával dolgozik, tudja, milyen értéket teremt, élő anyaggal dolgozni művészet, ami hivatássá válik. Amikor fából készült tárggyal dekoráljuk otthonunkat, a természet egy szeletét varázsoljuk a belső térbe, ami meghittséget, otthonos érzést kelt.

Ha megfelelő kezelésen megy át a fa, akkor rendkívül tartóssá válik. Ha tőlünk vásárol fából készült dísztárgyat, mi garantáljuk a kiváló alapanyagokat és a minőségi készterméket. A FA-TIME Hungary 1998 óta van jelen hazai piacon, de külföldi vásárokon is közkedveltek termékeink. Leginkább a fából készült edényalátéteket és különleges formájú vágódeszkáinkat kedvelik, de igen népszerűek a Magyarországot ábrázoló, különböző stílusú faórák is.

Emellett számos más, fából készült dísztárgyat is gyártunk, ezek közül mutatunk most be Önnek néhányat.

 

A fa dísztárgyak jelentősége

 

Már az ősidők óta jellemző, hogy szeretik az emberek dekorálni, díszíteni otthonukat. Míg régebben a természetben megtalálható tárgyak kerültek elhelyezésre, az iparosodás magával hozta a műanyagból készült termékek tömeggyártását és háztartásokba való bekerülését is. Ma azonban egyre inkább a “vissza a természethez” irányba térünk vissza a materialista mindennapokból, és kezdenek újra népszerűvé válni a természet ihlette használati és dísztárgyak egyaránt. 

 

A fa az az anyag, ami mindenhol megállja a helyét. Természetesen csak akkor, ha jól választjuk meg. Egy nagy, fehér falon remekül tud mutatni egy szépen megmunkált, Magyarországot ábrázoló óra vagy egy domborintarziás falikép, míg a konyhai vágódeszkákkal és edényalátétekkel a konyhánkat is dekorálhatjuk, ha épp nem az elsődleges funkcióját tölti be. Hogy még inkább egyedivé varázsolja, ha ajándékba szánja, kérje gravírozással a kiszemelt terméket! De saját fotóról is készítünk faliképet, ami igen ritkaság manapság.

 

Fa mécsestartó

 

A tél beálltával az otthonokba beköltözik a meghittség, a szeretet, amit a jelenlegi helyzet sokunknál még inkább felerősít. Ahogy beköszönt a hidegebb időszak, egyre több időt töltünk a lakásban. A télnek különös varázsa van. A közös családi vacsorák, a jókedvű társasjátékozás, a meghitt beszélgetések vagy egy csendes egyedüllét alatt is szívesen gyújtunk gyertyát, és nézzük félhomályban az örökké változó lángokat. Ha a kis mécseseket fa dekorációba illesztjük, még hangulatosabb, téli erdőt idéző élményben lehet részünk. Mi erre egy igazán különleges, félbe vágott farönk formájú mécsestartót álmodtunk meg, melyet kérhet egyes, kettes, hármas vagy négyes gyertyatartó hellyel is. Egy fenyőággal díszítve még hangulatosabb karácsonyi dekorációs termék válik belőle.

Rendelésleadás, vásárlás

A fa dísztárgyakat, mint a mécsestartókat, díszdobozokat, virágdíszeket, egyedi vagy több elemből álló faliképeket egyszerűen megrendelheti webáruházunkon keresztül. A webshopban minden további termékünket megtalálja, egyszerűen kezelhető menüpontok segítik a könnyed és gyors tájékozódást. Házhoz szállítást pedig az ország bármely pontjára vállalunk.

Regisztrált vásárlóként egyszerűbb a vásárlás, és ha szeretné, hírlevelet is küldünk újdonságainkról (ilyen például a legújabb “kukac” edényalátét). 

Személyesen a Westendben nyílt új üzletünkben, az “ART Műhelyben” vagy Bicskén, a telephelyünkön találkozhat velünk.