" /> Blog 3. Miért válasszunk kreatív fa ajándékot? - Fa ajándék
Blog

Blog 3. Miért válasszunk kreatív fa ajándékot?

2020.11.20 21:48
Blog 3. Miért válasszunk kreatív fa ajándékot?

Miért válasszunk kreatív fa ajándékot?

Egy fából készült ajándék akkor tekinthető kreatívnak, ha első ránézésre sem mindennapi darab. Lehet akár egy konyhai darab, mint például egy különleges vágódeszka, kínálótál, faragott edényalátét vagy falióra, de egy fából készült faliképnek is van kisugárzása, varázsa.

A fa remekül illeszkedik a legtöbb háztartásba, természetessége és szépsége már évezredek óta alapanyaga a dekorációs és használati tárgyaknak egyaránt. A fa megmunkálása, majd előkészítése és kezelése rendkívül fontos, enélkül hamar veszít tartósságából, és rövid időn belül használhatatlanná válik.

Cégünk által kínált kreatív fa ajándékok kivétel nélkül olyan eljárással készülnek, amiket bátran kitehet az idő vasfogának, az nem fog kifogni rajtuk. 

 

A kreatív fa ajándékok előnyei

Dekorálhat vele vagy épp segédeszközként használja, a kreatív ajándék általában mindkét tulajdonsággal bír.

A kreatív fa ajándékok előnyei közé tartozik, hogy bármilyen stílusú helyiséget egyedivé képesek varázsolni. Egy fából készült falióra például remekül mutat a dolgozószobában vagy egy előszobában is, de díszítheti vele nappalija falát vagy akár a kanapé mögötti üres teret is. Falikép helyett is használhatók, és ajándékba is tökéletesek. 

További előnye a fából készült termékeknek, hogy természetes alapanyagok, azaz nem mesterségesen előállított tárgyakról van szó. Ezzel is védjük környezetünket, nincs károsanyag-kibocsátás a munkafolyamat során.

Fából továbbá mindig valami megismételhetetlen születik. Ha megőrizzük (márpedig megőrizzük) természetes színét, valóban egyedi alkotások születnek.

Kreatív faliórák

A faliórák azért igen különlegesek és kelendőek, mert nincs két egyforma fa, ezért nincs két egyforma falióra sem. Úgy konzerváljuk a fát, ahogy a természet megteremti. A fatörzs egy szeletéből vagy egy faágból készült falióra természetességet sugároz. Készítünk egyedi megrendelésre és gravírozással is faliórákat, például cégek logójával ellátott órákat. Kínálatunkban talál továbbá almás kiviteleket is többféle színben. 

3D hatású faliórákat is gyártunk megrendelésre, szinte bármilyen lenyomatból elkészítjük, amit szeretne. 

Focirajongó ismerősének, családtagjának keres focis órát ajándékba? Itt megtalálható, természetesen ez is fából készül. 

Nem csak falra, hanem asztalra helyezhető órák is léteznek, amelyeknek nagy előnye, hogy kis helyen is elférnek, és ugyanolyan látványosak, mint fali társai. Sőt, vannak olyan órák, melyeket akár falra, akár asztalra is állíthat.

Különleges formatervezett vágódeszkák

Vágódeszka minden háztartásban van, de ilyen vágódeszkát nem talál minden házban. Nem csupán használati tárgy, hanem dísztárgy is egyben. Sokféle vágódeszkát láthat kínálatunkban, minden egyes darab tökéletes lehet kreatív fa ajándéknak is.

Íme néhány példa, milyen vágódeszkákat gyártunk: csíkos vágódeszka, mely a fa sokszínűségét tükrözi, sötét és világos színek kombinációjából áll. A szív formájú vágódeszka kedvességet áraszt magából, és szó szerint szívesen dolgozik rajta a háziasszony vagy házigazda. A puzzle formájú vágódeszka egy nagy puzzle darabot ábrázol, egyszerű, de mégis formabontó. Vágódeszka késsel, azaz 2 az egyben. Nem kell keresni, hol lehet a kés, hiszen a vágódeszkában, külön tokban van elrejtve.


A fentieken túl más érdekességeket is készítünk. Amennyiben szeretné megtekinteni termékkínálatunkat, várjuk Önt webáruházunkban vagy személyesen Bicskén, a műhelyünkben, illetve a Westendben nyílt új bemutatótermünkben.