" /> Blog 2. MITŐL LESZ KÜLÖNLEGES EGY FA VÁGÓDESZKA ? - Fa ajánd
Blog

Blog 2. MITŐL LESZ KÜLÖNLEGES EGY FA VÁGÓDESZKA ?

2020.10.29 13:34
Blog 2. MITŐL LESZ KÜLÖNLEGES EGY FA VÁGÓDESZKA ?

Mitől lesz különleges egy fa vágódeszka?

 

A fa vágódeszka minden háztartásban megtalálható, napi használatban van valamennyi konyhában. Éppen ezért egy olyan vágódeszka, ami nem mindennapi, és színt visz a hétköznapokba, szívesebben kerül elő nap mint nap, mint egy olyan darab, melyet bárhol megvásárolhatunk.

A fa továbbá megfelelő kezelés után rendkívül időtálló tud lenni, és sokáig megőrzi különleges színét. Mi, a FA-TIME Hungary-nál 1998 óta készítünk fából kézműves termékeket. A minőséget rendkívül fontosnak tartjuk, kizárólag olyan termékeket gyártunk, melyek sokáig megőrzik a fa természet adta szépségét. Minden fából készült tárgy speciális kezelésen esik át, hogy időtálló és biztonságos legyen.

Különleges fa vágódeszkák

Olyan vágódeszkát szeretünk gyártani, ami nem csupán konyhai funkcióját tölti be, hanem sokkal több annál. Lehet az asztal dísze, a konyhapult kiegészítője, az ünnepi ebédek különlegessége, de a hétköznapi fogások előkészületét is megszínesíti.

Választhat kisebb vagy nagyobb méretűt, de egyedi megrendeléseket is teljesítünk. Gravírozással is kérhető, így még személyessé varázsolhatja, ha ajándéknak szánja.

Formatervezett, prémium minőségű különleges vágódeszkáink általában 2 fafajta ötvözetéből kezetkeznek. Az izgalmas színvilág is ennek köszönhető. Méretei és formái nagyon eltérőek lehetnek, találhat falevél, asszimetrikus, ívelt mintás, nyeles és nyél nélküli fa vágódeszkákat.

A szív, mint egyik legnépszerűbb motívum sem maradhat ki termékkínálatunkból. Asszimetrikus szív vágódeszkákat szoktunk ajánlani, melyek igazi különlegességnek számítanak.

A puzzle forma érdekes és izgalmas lehetőségeket rejt magában, nem hagyhattuk ki, újragondoltuk, és alkottunk ebből is vágódeszkát.

A mozaikból kirakott vágódeszkák nem csak azért népszerűek, mert kevésbé látszik meg rajtuk az ételmaradék, hanem azért is, mert rendkívül látványosak, egyben praktikusak is. Többféle kivitelben gyártjuk.

Vágódeszka késsel. Ha igazán praktikus ajándékot szeretne vásárolni, válasszon olyan vágódeszkát, melynek oldalzsebében a kés bármikor kéznél lesz!

   

 

Hangszer formájú vágódeszkák

Legnépszerűbb termékeink közé tartoznak a hangszer formájú vágódeszkáink. Népszerűségük nem véletlen, különlegességük többek között abban rejlik, hogy egy bizonyos hangszert testesítenek meg, akár élethű nagyságban is. Zenekedvelőknél biztosan nem lehet melléfogni egy ilyen ajándékkal, legyen szó gitárról, hegedűről, trombitáról vagy szaxofonról. A megszólalásig hasonlítanak élethű társaikra azzal a különbséggel, hogy ezeket a hangszereket (bár gombok vannak rajta) nem fogjuk tudni szóra bírni, de a konyhában vagy a ház díszeként annál inkább megállják helyüket.

 

Rendelés menete

A fa vágódeszkát, akárcsak bármelyik másik termékünket, a fajandekok.hu weboldalon keresztül éri el. Itt adhatja le rendelését is, melyet ha regisztráció előz meg, egyszerűbb lesz a rendelés menete, és újdonságainkról is értesülhet. Természetesen regisztráció nélkül is rendelhet tőlünk.

Nem kell mást tennie, mint a kiválasztott termék vagy termékek alatt megadni a kívánt mennyiséget, majd a kosarába helyezni. Ha befejezte a vásárlást, nézze át a kosár tartalmát, majd lépjen tovább a megrendelés gombbal.

Ha nem regisztrált vásárló, adja meg adatait és a rendelés átvételének módját, és válasszon a fizetési módozatok közül.

Amennyiben sikeres a megrendelés, néhány nap múlva már kézhez is veheti a kért termékeket!