" /> BLOG 1. Konyhai dekorációk - Fa ajándék és használati tárgya
Blog

BLOG 1. Konyhai dekorációk

2020.10.25 14:34
BLOG 1. Konyhai dekorációk

Fából készült egyedi konyhai dekorációk

Egy konyhai dekoráció akkor harmonizál otthonunkkal, ha egyedi, ízlésünket tükrözi, és illeszkedik a konyha színvilágához. A fából készült konyhai tárgyak azonban minden konyhában jól mutatnak. Egyrészt mert a fa természetes szépsége tükröződik vissza róluk, másrészt pedig használatuk során visznek stílust és egyéniséget a konyhába - ahol valljuk be, igen sokat megfordulnak a családtagok.

Vendégség alkalmával remekül mutatnak a fakiegészítők az étkezőasztalon. Az edényalátét egy olyan konyhai kiegészítő, ami elengedhetetlen kelléke minden étkezésnek. Amíg megérkezik a leves, vagy a főfogásra várnak a vendégek, konyhai dekorációként is megállják helyüket. A cégünk kínálatában kapható kerekerdő motívumú edényalátét gyermekkori emlékeket idéző termék, ami biztosan elkápráztatja a vendégsereget.

Kerekerdő asztali edényalátét

Ez egy olyan különleges konyhai tárgy, melynek sokféle változatát kínáljuk Önnek. Készülhet juharból, japán akácból, tölgyből, sajmeggyből, cseresznyéből, berkenyéből, dióból. De más fafajtából is el tudjuk készíteni. Színe a fa életkorától és fajtájától függően változhat. Átlagos átmérője 18 cm, és 1,5 cm vastag, de egyedi méretre is gyártjuk. A kerekerdő motívumnak számtalan formája létezik. A klasszikus kör alakú, belsejében sok ágú fától elkezdve a négyszögletű kerekerdőn át a hullámos famotívumig, sőt, gyártunk keret nélküli kerekerdőket is.
                
 Fából készült konyhai dekorációk előnyei

A fa olyan időtálló termék, ami megfelelő kezelés után hosszú időn át tartós marad, akár napi használat mellett is. Számtalan ilyen termékünk van jelenleg, de fogadunk egyedi megrendeléseket, sőt, ha gravíroztatni szeretne, azt is örömmel teljesítjük. A FA-TIME Hungary 1998 óta működő kézműves vállalkozás, ahol gondos odafigyeléssel válogatjuk a fafajtákat az egyes termékek elkészítéséhez. Ha konyháját szeretné egyedivé varázsolni, vagy ajándékot keres, számos kiegészítőt tudunk kínálni Önnek.

Vannak például formatervezett, különleges vágódeszkáink, és egyes vágódeszkák késsel együtt is kérhetők. Rendkívül praktikus találmány, sokak által kedvelt termék.

Edényalátétek nem csak kerekerdő motívummal kérhetők, nagyon népszerűek a hangjegyes (ZEN1) alátétek, de a kiscsiga- és a szögletes csigaalátétek is igen kelendőek. Válogasson kedvére kínálatunkból, akár saját részre, akár ajándéktárgyat keres!

Elérhetőségeink, rendelésfelvétel


Műhelyünk Bicskén található, itt gyártjuk az egyedi kézműves termékeket, valamint személyes átvételre is itt van lehetőség.
Házhoz szállítást azonban az ország bármely pontjára vállalunk, így ha bármelyik termékünk megtetszett és szeretne vásárolni, az alábbi módon adhatja le rendelését a webáruházon keresztül:


A termékre kattintva a kép alatt jobb oldalt találja a “kosárba” gombot. A mennyiség megadása után kattintson erre.
Amennyiben több terméket is szeretne vásárolni, válassza a felugró ablakon a “tovább válogatok” opciót. Ha befejezte a vásárlást, kattintson a “tovább a kosárhoz” gombra.


Kosarában még módosíthat a mennyiségen, illetve további tárgyakat is hozzárendelhet, vagy elvehet a meglévőkből.
A “megrendelés” gombra kattintva leadhatja rendelését, ehhez az adatait szükséges beírni.
Látogasson el hozzánk, és lepje meg magát vagy szeretteit egyedi konyhai dekorációval, például a kerekerdő motívumot ábrázoló edényalátéttel. Regisztráljon a fajandekok.hu honlapon, és tenyen szert további előnyökre!