" /> Vágódeszkák - Konyha, tálalás gasztronómia és borkultúra - F

Vágódeszkák

Formatervezett, különleges vágódeszkák

Ebben a kategóriában a formatervezett, különleges vágódeszkáinkkal találkozhat, melyek első osztályú minőségben készülnek. A látványos konyhai tárgyak a színezetüket a különböző fafajtáknak köszönhetik. Cégünk több mint 20 éve gyárt fából készült termékeket. Az egyedi ötleteket a minőséggel ötvözzük, ami vágódeszkák esetében D4-es vízálló ragasztót használva 4-6 tonnás présnyomással, gyógyszertári paraffinolajjal kezelt termékeket jelent. 

Ezek a vágódeszkák nem mindennapi darabok! Praktikus és egyben látványos használati cikkek, amik sokáig segítségünkre lesznek a konyhában, de ajándéknak is tökéletesek!

 

A FA-TIME Manufaktúra eredetileg fából faragott órák gyártására szakosodott vállalkozásnak indult, de mára már számos területen bizonyított magas színvonalú termékeivel. A Fajándékok, azaz fából készült ajándékok nem csupán a praktikumról, hanem az ízléses megjelenésükről is híresek. Rendszeres résztvevői vagyunk hazai és nemzetközi kézműves vásároknak, de lakberendezési boltok polcain is találkozhat termékeinkkel.


                                                  Miért egyediek a formatervezett, különleges vágódeszkáink?

 
Mert a fa adta lehetőségek tárháza határtalan. Immáron két évtizede dolgozunk azon, hogy vevőinket a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgáljuk, törekedve az új igények kielégítésére is. Nézzen körbe webáruházunk konyhai termékek kínálatában! A Konyha menüpont alatt számtalan olyan termékkel fog találkozni, ami nemcsak dekoratív és hasznos ajándékként szolgálhat, de saját háztartásában is megállja helyét.

Több mint 40-féle vágódeszka közül választhat, mindegyiknek megvan a maga különlegessége és története.

A prémium minőségű egyedi vágódeszkák a különböző színű fafajták ötvözete miatt válnak egyedivé. Különböző formák közül válogathat. A teljesség igénye nélkül készítünk ívelt és szögletes, csíkos, de falevél vagy hal formájú vágódeszkákat is, de nem ritka az egyedi kérések teljesítése sem.

Zenerajongóknak, hangszer kedvelőknek is kedveskedünk, létezik trombita, szaxofon, hegedű és gitár formájú vágódeszka, melyek kínáló, szervírozó deszkának is tökéletesek.

Ha Édesanyját, Kedvesét szeretné meglepni egy igazán különleges ajándékkal, a szív formájú vágódeszka remek választás lehet. Ebből a motívumból is több lehetőséget talál a Fajándékok oldalán, a konyhai kiegészítők között. 

A puzzle vágódeszka egy óriási puzzle darabra hasonlít, ami szintén remek ajándékötlet, akár konyhát szerető férfiaknak is.

Igazi különlegességnek számít a késsel együtt forgalmazott vágódeszka. Nagy előnye, hogy a kés az oldalán kap helyet egy deszkába faragott biztonságos tokban, így mindig kéznél van.

Izgalmas színviláguk miatt igen közkedveltek mozaik deszkáink is.

Lehetőséget kínálunk arra is, ha ajándékként vásárol, valamennyi vágódeszkánkat, kínálónkat EGYEDI GRAVÍROZÁSSAL még személyesebbé tegye, legyen szó akár szövegről, motívumról.


                                                                             Hogyan vásárolhat tőlünk?


Ha vágódeszkát szeretne vásárolni, a fajandekok.hu weboldalon a menüpontok közül válassza a “Konyha” kategóriát. A megnyíló oldalon a konyhai használati tárgyainkat fogja látni, ahol többek között a “formatervezett, különleges vágódeszkákat” is megtalálja rögtön az első kép alatt. Amennyiben más konyhai termékünk is érdekli, kattintson a további képek egyikére, és szemezgessen az edényalátétek, fatálak, pizzadeszkák és sajttálak, asztali dekoráció, konyhai segédeszköz, bográcstartó, pálinka kínáló, kínálótálak közül.

Ha kiválasztotta a kívánt terméket, kattintson a “kosárba” ikonra. Itt eldöntheti, hogy tovább nézelődik, vagy véglegesíti rendelését. A “megrendelés”-re kattintva meg kell adnia adatait, ha szeretné, regisztrálja magát, hogy később már regisztrált vásárlóként térhessen vissza hozzánk. Természetesen lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is. Innen már nincs más hátra, csak várni, hogy megérkezzen a kiválasztott termék.