" /> Pizza-bretter,holzplatten, käseplatten - Küchen produkte - F

Pizza-bretter,holzplatten, käseplatten

Edényalátétek

 

A FA-TIME manufaktúra fából készített konyhai eszközök, edényalátétek, órák, vágódeszkák, lakberendezési tárgyak,gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Cégünk 1998-ban alakult kézműves vállalkozásból indult útjára, majd az évek előrehaladtával és a kereslet növekedésével vált egyre befolyásosabb szereplőjévé a hazai és nemzetközi kézműves manufaktúraiparnak. Mára már rendszeres résztvevői vagyunk belföldi és külföldi kézműves vásároknak, de a webes felületen is fellelhető minden termékünk.

Az egyedi konyhai kiegészítők, edényalátétek, vágódeszkák célja egyrészt a praktikum, másrészt a természetes szépség. Különféle színben és számtalan formában kaphatók. Saját részre vagy ajándékba szánja, egy biztos: itt garantáltan megtalálja azt a terméket, ami a konyha dísze lesz!


Ansicht:
Sortieren nach:
Ansicht:
Sortieren nach:

A Fajándékok több mint két évtizede készít megmunkált fából használati tárgyakat. A kínálat egyre bővül, ráadásul egyedi kéréseket is teljesítünk szép számmal. Bármit elkészítünk, ami fából van, és amit szeretne magáénak tudni vagy ajándékba adni. Az ötletelésben is szívesen segítünk, hogy valóban egyedi és praktikus legyen az, amit elképzelt.



                                                                                           Ajándék ötletek 


Szeretné feldobni a vacsorát, a nagy családi összejöveteleket különleges konyhai kiegészítőkkel? Ajándékot keres szülőknek, barátnőnek születésnapra vagy bármilyen alkalomra, de nem tudja, merre induljon? A legtöbb háziasszony szereti a konyhai újításokat, az egyedi és ötletes megoldásokat. Ha nincs még ötlete, mivel ajándékozza meg hölgy szeretteit, a legjobb helyen jár!



                                                                                                További termékeink


Nem csak edényalátéteket gyártunk, készítünk vágódeszkát, pizzadeszkát, sütipecsétet, kínálótálakat, pálinkakínálókat is. Továbbá fából készült Kis- és Nagy-Magyarország órákat, de a gyerekeknek kedveskedve gurulós és kirakós fajátékokat is talál nálunk. Érdekességünk még a Magyarország kirakó, ami szórakoztató gyereknek és felnőttnek egyaránt.